Konténerrendelés, konténeres sittszállítás és hulladékszállítás, gépi földmunka, épületbontás, bobcat bérlés
Konténerrendelés, konténeres sitt- és hulladékszállítás, gépi földmunka, épületbontás, bobcat bérlés
 

Bemutatkozás

Konténerek

Gépi földmunka

Épületbontás

Kismunkagépek

Építőanyag-szállítás

Kapcsolat

Bobcat törőfejjel

Bobcat bérlés

Bobcat bérlés, földmunka

Bobcat bérlés, földmunka

Bobcat bérlés, szállítás

Bobcat bérlés, szállítás

Scania konténert szállít

Scania konténert szállít

 

Konténerrendelés és minden konténerrel szállítható anyag szállítása: konténeres hulladék szállítás, konténeres sittszállítás, épületbontás és gépi földmunka a keletkező felesleges anyagok kontéreses elszállításával.

Bemutatkozás

Vállalkozásunk 2000-ben alakult. Tevékenységünket konténeres sitt és szemétszállítással kezdtük, ám megrendelőink köre folyamatosan bővült, és az ő igényeiknek eleget téve gépi földmunkával, és épületbontással bővítettük tevékenységünket.

Man konténert szállít

Man konténert szállít

Mára konténereink száma meghaladja a 100 db-ot. Konténereinket folyamatosan megújuló, konténeres gépjárműveinkkel szállítjuk ki megrendelési címre, melyet vevőinkkel telefonon egyeztetünk.

Az épületbontás és a gépi földmunka különböző illetve nagyobb odafigyelést igénylő, kényesebb formáit BOBCAT univerzális kotró-rakodó gépekkel végezzük. A problémás területeken elvégzett munkaszolgáltatás minőségét megrendelőink elégedettsége és hozzánk való hűsége igazolja.

A minirakodóink kedvező óradíjszabása mellett egy BOBCAT bérlés esetén, akár több munkafeladat ellátására is lehetőség van. A BOBCAT-ek pillanatok alatt cserélhető homlokrakodó kanállal, raklapvillával, törőfejjel és a mélyásó tartozékokkal, valamint fürge mozgásukkal, teszik igazán gazdaságossá a bérmunkát. További nagy előnyük, hogy szűk helyeken is kiválóan el tudják látni feladataikat.

A gyors pontos megbízható munkavégzéssel, a gépkocsivezetők és gépkezelők több tízéves tapasztalatával igyekszünk árban gazdaságosan, és szolgáltatásban magas színvonalon teljesíteni a lakosság, és a vállalkozások részére egyaránt.

A hulladékszállítási tevékenységünket a KÖZÉP-DUNA-VÖLGYI KÖRNYEZETVÉDELMI FELÜGYELŐSÉG által kibocsájtott KTVF: 6009/2005 számú hulladékgazdálkodási engedélyünkben előírt követelmények alapján végezzük.

A veszélyes hulladékok szállítását nem vállaljuk!

 

 

 

 

Konténerrendelés, konténeres sitt- és hulladékszállítás | gépi földmunka | épületbontás | bobcat bérlés gépkezelővel